Actualitat

Reunió de treball amb el director general de Turisme

L’alcalde i regidor de Turisme de Dénia, Vicent Grimalt, ha mantingut este matí una reunió de treball amb el director general de Turisme, Herick Campos. Sobre la taula, diversos temes en què ambdues administracions estan col·laborant, “seguint el model de cogovernança turística marcat per la Generalitat”, en paraules del director general.

D’aquests, Campos ha destacat el Fons de cooperació municipal per a municipis turístics, el conveni per al desenvolupament del D*na Festival Dénia, que se celebra els dies 1 i 2 d’octubre, el Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació i el Centre de Desenvolupament Turístic amb seu a Dénia. Projectes amb finançament compartit i que suposen una inversió important a Dénia. És el cas dels més de 3 milions d’euros destinats al Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació o els 140.855 euros d’inversió a la ciutat procedents del fons de cooperació, que destinarà a la comarca de la Marina Alta un total superior als 2,2 milions d’euros.

El director general de Turisme afirma que des de la Generalitat Valenciana està duent-se endavant “una aposta per tindre ciutats de referència com Dénia, aplicant la cogovernança mitjançant convenis per al desenvolupament dels projectes”. 

Altres notícies

imprimir