Actualitat

Dénia celebra el Dia Mundial de l'Esport amb múltiples activitats esportives

Dénia celebra el Dia Mundial de l'Esport amb multitud d'activitats esportives d'alguns centres educatius que ha tingut lloc en algunes de les instal·lacions municipals. En commemoració amb el Dia de l'Esport, que se celebra el 26 de març, diversos centres educatius de Dénia es van coordinar amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, per a celebrar unes jornades repletes d'activitats esportives. Esta iniciativa ha tingut com a objectiu principal destacar els valors fonamentals de l'esport i promoure un estil de vida actiu i saludable entre els joves, segons ha comentat Valen Alcalà, el regidor d'Esports. La celebració va començar ahir 26 de març, i finalitzarà hui dimecres 27 de març.

 

Durant dos dies consecutius, l'alumnat dels diferents centres educatius de Dénia, han participat en una extensa varietat d'activitats esportives, tant dins de les seues instal·lacions com en els espais esportius municipals.

Ahir 26 de març, el Col·legi Maristes va organitzar unes emocionants olimpíades en la pista d'Atletisme, on les i els estudiants de primària i secundària van representar en diversos pobles de la Marina Alta en uns Minijocs.

 

A més, es van dur a terme proves d'atletisme, billar, futbol sala, pilota valenciana, llançaments, punteria, esports adaptats i bàsquet, entre altres activitats, demostrant així el seu compromís amb la promoció de l'activitat física i l'esperit esportiu. El regidor d'Esports, Valentín Alcalá va inaugurar la jornada ahir, posant-se a la disposició dels centres per a col·laborar en iniciatives com estes que “visibilitzen la importància de l'esport com a ferramenta transformadora física i mental, i promouen valors positius entre els joves”.

 

Hui li ha tocat el torn al CEIP Cervantes, que ha continuat les celebracions en el camp de futbol del Rodat i en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, amb un ampli ventall d'activitats en les quals han participat més de 600 xiquetes i xiquets.

 

El fermall final d'estes festivitats ha tingut lloc hui en les instal·lacions del Col·legi Paidos. Durant la clausura d'estes dos jornades, ha estat també present Valen Alcalà, qui ha elogiat la iniciativa del centre i ha destacat que “en conjunt, estes jornades esportives no sols han sigut una celebració de l'activitat física, sinó també una mostra de col·laboració i compromís en la promoció de la salut i els valors positius que l'esport pot aportar a la societat”.

Altres notícies

imprimir