Actualitat

L’1 d’octubre comencen les ‘Activitats en família’ de la temporada 2023/2024

L’Ajuntament de Dénia posa en marxa, un any més, el programa ‘Activitats en família’, que es desenvolupa ininterrompudament des de l’any 2003.  Els objectius de la iniciativa són, per una banda, la programació d’activitats culturals, patrimonials i mediambientals d’interés i, per una altra, que les famílies puguen compartir aquestes activitats i gaudir-les conjuntament, fent que els diumenges siguen dies especials per a disfrutar tots plegats del teatre, la música, el cine, la dansa, la natura i el patrimoni més pròxim.

 

S’han programat vora una trentena d’activitats que tindran lloc entre els mesos d’octubre de 2023 i juny de 2024, coincidint bàsicament amb el curs escolar. Totes les activitats són gratuïtes per als participants i estan obertes a les famílies i persones de Dénia i la comarca, així com també a tots els visitants interessats.

 

‘Activitats en família’ és un projecte coral en el qual participen la Regidoria de Cultura, la Regidoria de Medi Ambient, la Regidoria de Normalització Lingüística i el Museu Arqueològic de la ciutat coordinant les diferents activitats de programa. Compta amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el suport de l’Institut Valencià de Cultura i el Circuit Cultural Valencià.

 

El catàleg d’activitats abasta teatre, dansa, música i cine en valencià al Centre Social, així com caminades i visites guiades pel nostre patrimoni natural i pels paisatges de la nostra història. Pot consultar-se a https://denia.net/agenda-denia

 

Tant les excursions per paratges naturals que organitza la Regidoria de Medi Ambient com les visites guiades ‘Arqueologia i paisatges’ que coordina el Museu Arqueològic requereixen d’inscripció prèvia.

 

El programa d’Activitats en família 2023/2024 està dissenyat i il·lustrat per Abel Jiménez.

 

 

 

Altres notícies

imprimir