Actualitat

Les Escoles Esportives Municipals comencen el curs amb vora 2 000 alumnes matriculats

El nou curs 2024/2025 de les Escoles Esportives Municipals es va presentar diumenge passat al poliesportiu municipal de Dénia.

 

Hi van participar xiquetes i xiquets inscrits en el curs actual -n'hi han vora 2.000 matriculats-, acompanyats pels directors, coordinadors, entrenadors i delegats responsables de cada escola i també el regidor d'Esports, Valen Alcalà. 

 

L'oferta esportiva del curs 2024/2025 que ofereix l'Ajuntament de Dénia per als joves de la ciutat és molt àmplia, amb 16 modalitats esportivesde les quals, 12 escoles es van presentar en l'acte de diumenge: esports adaptats, pàdel, handbol, rugbi, equitació, gimnàstica rítmica, esports nàutics, atletisme, voleibol, bàsquet, futbol sala i futbol.

 

Durant l’acte, Valentín Alcalà va destacar la importància de l’esport en la formació i el desenvolupament dels més joves, afirmant: "És un gran honor per a mi, com a regidor d’Esports, poder estar hui aquí i presentar, per segona vegada, l’inici de la temporada de les escoles esportives municipals. Un acte que, més enllà de donar visibilitat a la feina de la nostra regidoria, té com a objectiu principal donar-vos el protagonisme que vos mereixeu".

 

Alcalá també va recordar els èxits de la temporada anterior, destacant esdeveniments com el Consell d'Esports i la Gala de l'Esport, que han posat en valor la família esportiva local. A més, va recalcar que Dénia serà seu dels Minijocs en 2025, “un esdeveniment esportiu que reafirma el compromís de la ciutat amb l’esport base i la promoció de l’activitat física entre els joves”.

Altres notícies

imprimir