Actualitat

El programa “Dénia Actitud” rep una subvenció de la diputació d'Alacant

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia ha obtingut una subvenció per part de la Diputació d'Alacant, destinada a col·laborar en el finançament de la sexta edició del programa Dénia Actitud 2023-2024.

Dénia Actitud és un programa de la EJE (Escola de Joves Emprenedors) dissenyat per a fomentar l'actitud emprenedora, positiva i resilient en els adolescents, posant l'accent en la salut mental i la gestió emocional. El seu objectiu principal és ajudar als joves perquè desenrotllen i milloren la seua autoestima i la confiança en si mateixos, permetent-los reconéixer i valorar el seu propi potencial.

Al llarg de catorze etapes, entre els mesos de novembre 2023 i febrer 2024, el programa va abordar valors, habilitats i competències perquè els joves puguen desenrotllar una mentalitat emprenedora. La metodologia utilitzada en el programa formatiu és la de "aprendre fent" (“learn by doing”) i la ludificació, ja que l'aspecte lúdic de l'aprenentatge és una de millors maneres d'involucrar a la joventut en este procés.

La subvenció de la Diputació d'Alacant, que ascendix a 2.778,81 euros, ha sigut destinada a rebaixar el cost de prop de 13.000 euros que per a la Regidoria de Joventut ha suposat mantindre este programa en la sexta edició, en la qual han participat 25 joves de la ciutat.

La Diputació d'Alacant, a través d'esta iniciativa, reafirma la missió de fer costat als municipis en la gestió, organització i realització de projectes, programes i activitats dirigides a les persones joves.

Altres notícies

imprimir