Actualitat

La Regidoria de Joventut organitza un curs modular de socorrisme en col·laboració amb Creu Roja Dénia i Aqualia

El regidor de Joventut, Valen Alcalà; el director tècnic de Creu Roja Dénia, Pablo Valero i la cap de servei del Centre Esportiu Dénia, Susana Campos

Després de constatar la necessitat de persones titulades per a poder exercir el socorrisme a la nostra comarca, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia es va marcar com a objectiu posar a l’abast de la població interessada la formació necessària per a ocupar aquests llocs de treball.

“Per a assolir aquesta meta, s’ha comptat amb dos entitats de la nostra ciutat que compten amb els recursos necessaris perquè esta formació puga ser impartida a Dénia i, el que és més important encara, tenen la voluntat de posar-los a disposició d’aquesta iniciativa: Creu Roja, que compta amb una llarga experiència en este tipus de formació, i Aqualia, que té les instal·lacions necessàries per a dur-la a terme”, afirma el regidor de Joventut, Valen Alcalà. Gràcies a la seua participació, la iniciativa serà possible, a un preu assequible per a l’alumnat.

La formació s’ha estructurat en 3 mòduls diferents, per tal de que cada persona interessada puga fer la formació completa o només alguna de les parts, en funció de les seues necessitats. Les classes s’impartiran en cap de setmana.

El primer mòdul, Primers Auxilis, tindrà una duració de 40 hores, i 4 addicionals perquè es puga obtenir també formació en DESA, és a dir, en la utilització dels desfibril·ladors ubicats en punt estratègics, com centres comercials, instal·lacions esportives, ambulàncies, etc. Aquest mòdul s’impartirà al més de gener, amb un cost de 225 euros.

Els mesos de febrer i març s’impartirà el mòdul de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques, amb una duració de 60 hores i un preu de 200 euros.

Per últim, durant abril i maig l’alumnat podrà cursar el mòdul de Socorrisme en Espais Naturals, que tindrà una duració de 40 hores i un preu de 100 euros.

L’alumnat que es matricule del curs complet gaudirà d’una rebaixa significativa del preu, que es quedarà en 450 euros, front als 525 euros a què ascendeix la suma de les 3 formacions. A més, aquests preus es veuran reduïts en un 10% per a persones que tinguen el Carnet Jove o es troben en l’atur.

Per a cursar el curs complet o alguns dels seus mòduls, caldrà fer la inscripció en l’enllaç al qual es pot accedir escanejant els codis QR que apareixen als cartells.

Per a més informació, cal contactar amb Creu Roja Dénia:

c/ Castell D´Olimbroi  - nº 3

Horari de 10 – 13h de dilluns a divendres

E-mail: pavago@cruzroja.es

Telèfon: 965.78.13.58

Altres notícies

imprimir