Actualitat

Comença la segona fase d'instal·lació de boques d'incendi en la zona del Montgó

La segona fase dels treballs d'instal·lació d'hidrants o boques d'incendi en la zona del Montgó ha començat amb la col·locació d'altres onze punts més d'aigua, que se sumaran als onze ja instal·lats al gener de 2023. Aqualia ha sigut l'empresa adjudicatària de l'execució de la segona fase d'instal·lació de nous hidrants, promoguda des de la Regidoria de Transició Ecològica en el marc del Pla Local de Prevenció d'incendis forestals.

 

A principis d'enguany es va dur a terme la primera fase d'aquesta actuació, en la qual s’hi van col·locar onze boques d'incendi. Amb aquesta nova instal·lació, l'Ajuntament de Dénia haurà duplicat el nombre d'hidrants en la zona, creant vint-i-dos nous.

Aquesta segona fase ha tingut un pressupost de 48.192,18 €. L'obra consisteix a connectar les boques d'incendi a la xarxa d’aigua, que ofereix el cabal d'aigua necessari per als bombers en cas de foc.

 

L'Ajuntament de Dénia ha creat d'aquesta manera una xarxa de boques d'incendi entre la zona d'habitatges més alts del vessant del Montgó i el Parc Natural. L'objectiu final és facilitar la tasca dels mitjans d'extinció en cas que es produïsca un incendi.

 

Amb la finalització d'aquesta segona i última fase, la falda del Montgó quedarà coberta d'un perímetre de protecció davant d'incendis.

Altres notícies

imprimir