Actualitat

Dani Far mostra “els colors del Mercat” amb una exposició fotogràfica a la Sala Joves Art

La Sala Joves Art a l’espai de Joventut (ronda de les Muralles, 42) acull l’exposició fotogràfica de l’artista Dani Far “Mercat de Dénia, una explosió de colors”.

 

La proposta del fotògraf denier de 23 anys compta amb 29 instantànies de productes tradicionals del Mercat municipal de Dénia. La visió que l’autor vol transmetre és la d’un espai ple de color, textures i imatges interessants.

 

La inauguració tindrà lloc el divendres 25 de novembre a les 19:30 hores, i es podrà visitar fins al dissabte 17 de desembre. L’horari de visites de l’espai és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 21 hores, i els dissabtes de 9 a 13 hores.

 

Dani Far va cursar el batxiller artístic a Dénia, per a després realitzar dos cicles superiors, el d’Il·luminació, captació i tractament de la imatge i el de Realització de projectes audiovisuals i espectacles.

 

Un altre projecte d’aquest jove artista denier, també impulsat des de la Regidoria de Joventut, ha estat el seu curtmetratge AlterEgo, que es va projectar al II Fòrum Jove realitzat el passat mes d’octubre i es pot visualitzar a través de YouTube.

 

 

Altres notícies

imprimir