Actualitat

Dénia preveu habilitar 225 noves places d'aparcament públic gratuït

Parking del carrer Francisca Moreno
Obras al terreno de partida Madrigueres
Emplaçament del aparcament del polígon

L'Ajuntament de Dénia té projectat el condicionament de dues noves parcel·les per a destinar-les a aparcament públic gratuït. Des de la setmana passada s'està treballant en un solar de 400 m² emplaçat al carrer Francisca Morento cantó amb Ramón Ortega que podrà albergar fins a 25 cotxes. Està previst que les obres finalitzen la setmana vinent.

D'altra banda, la setmana passa la Junta de Govern va donar llum verda a l'inici de les obres de condicionament d'una parcel·la en la zona del polígon (partida Madrigueres) per a destinar-la a aparcament públic. El solar, d'aproximadament 6.000 m², tindrà capacitat perquè siguen estacionats 200 cotxes.

Guia de tramitació d'actuacions urbanístiques

La Junta de Govern també va aprovar la Guia de tramitació d'actuacions urbanístiques en absència de normes de planejament general, es presentarà davant del Consell Municipal d’Urbanisme hui, 28 de setembre.

Anul·lades judicialment les normes urbanístiques transitòries, des del 28 de juliol Dénia no es disposa d'un pla general d'urbanisme. Fins a la formulació del nou pla i la resolució de les al·legacions, es fa necessària una guia per a poder prosseguir amb la tramitació urbanística, la principal novetat de la qual és l'obligatorietat que les llicències vagen acompanyades d'un estudi d'integració paisatgística.

El document guia, basat en gran manera en la Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge (TRLOTUP), és necessari per a poder continuar atorgant llicències urbanístiques.

Altres notícies

imprimir