Actualitat

Visita a l’habitatge per als usuaris de l’associació Condenados al bordillo cedit per l’Ajuntament de Dénia

L’alcalde, Vicent Grimalt, la regidora de Benestar Social, Melani Ivars, i uns altres membres de la Corporació municipal han visitat este matí l’habitatge cedit per l’Ajuntament de Dénia a l’associació Condenados al bordillo perquè desenvolupe el seu projecte “Vida autònoma i compartida”.

Acompanyats pel president de l’entitat, Jimmy Higueras, tres dels usuaris de l’associació, Pasqual, Mar i Sergio, i el director del col·legi d’educació especial Raquel Payà, Miquel Ivars, han visitat les dependències, que han estat totalment reformades per a millorar-ne la mobilitat a l’interior. Per a dur a terme el condicionament i l’equipament de la casa, situada al carrer Montcada, Condenados al bordillo ha compat amb diferents fonts de finançament i fons propis.

La posada en marxa d’este habitatge té com a objectiu “contribuir al desenvolupament de l’autonomia personal i social de les persones amb discapacitat”, segons ha indicat  Higueras, qui també ha agraït la cessió de l’immoble a l’ajuntament i l’ajuda a totes les persones que han contribuït a que este projecte esdevinga realitat.

Altres notícies

imprimir