Actualitat

Xefs, productors i productes de Dénia i altres destins Saborea España són protagonistes de la primera edició de la fira Vida Silver

Saborea España va presentar divendres passat les seues rutes gastronòmiques en la nova fira Vida Silver, un esdeveniment celebrat a Madrid, del 25 al 27 de novembre, que es dirigeix, principalment, a les persones majors de 50 anys, un públic objectiu clau per a tots els destins que formen part de Saborea España.

Sis dels destins que formen la plataforma Saborea España van acudir a l'esdeveniment amb unes propostes gastronòmiques que van deixar a tots els assistents amb molt bon sabor de boca. Dénia, Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO, va presentar de la mà del xef Ximo Pastor un dels emblemes de els seus productes i la seua gastronomia, la gamba roja de Dénia. Pastor va interessar al públic amb els seus trucs sobre el punt exacte de sal i el procés de bullit d'aquesta benvolguda menja, mentre que l'alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, va aportar sòlids arguments que posicionen a Dénia com a destí gastronòmic.

Al costat de Dénia, els destins Saborea España que han participat en la fira són Segòvia, Cullera, Valladolid, Lanzarote i Cambrils.

Els assistents a l'esdeveniment van poder degustar i interactuar amb els protagonistes dels destins.

Una hora abans, en l'escenari CUBO, Saborea España va liderar una taula redona sobre les noves experiències gastronòmiques. Mesa en la qual Saborea Valladolid, amb la participació del director general d'Abadia Retuerta Le Domaine, Enrique Valero, i Saborea Dénia, amb la participació de la responsable del seu departament de Turisme, Pepa Cardona, van exposar les visions privades i públiques sobre el desenvolupament d'experiències gastronòmiques de primer nivell.

Altres notícies

imprimir