Actualitat

La Policia Local de Dénia sanciona en una setmana a 180 conductors per excés de velocitat

La Policia Local de Dénia va dur a terme la setmana passada una campanya de control de la velocitat en el municipi que es va saldar amb un total de 180 denúncies per excés de velocitat. Estes denúncies poden comportar sancions de pèrdua de fins a 6 punts, multes que oscil·len dels 100 als 600 euros i fins i tot la pèrdua del permís de conduir.

Del 15 al 21 d'abril, la Policia Local va realitzar controls preventius, en horaris de demà i de vesprada, en diferents ubicacions de la ciutat: en l'avinguda Joan Fuster, en diversos trams de la carretera de Les Marines, en el Camí del Cementeri, en la carretera de Les Rotes, en el Camí de Gandia, en l'accés a la Pedrera, en l'avinguda del Metge Manuel Vallalta, en la zona de l'IES Sorts de la Mar i en les carreteres CV 725, i CV 7221.

Durant esta campanya, s'han detingut 1.262 vehicles per a inspeccionar-los, dels quals un 15% dels cotxes controlats han comés una infracció relacionada amb excés de velocitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, ha volgut destacar la importància de realitzar estos controls preventius de velocitat en les vies urbanes “`perquè l'excés de velocitat continua estant entre les tres primeres causes de mort en sinistres vials”.

Altres notícies

imprimir