Actualitat

“Contacontes dels iaios” per a l'alumnat de Dénia amb motiu del Dia del Llibre

Amb motiu de la commemoració del Dia del Llibre, dimarts que ve, 23 d'abril, la Regidoria del Major llança la iniciativa "Els contes dels iaios". L'activitat consistirà en el fet que les persones majors que així ho desitgen, prèvia inscripció, acudisquen el Dia del Llibre a llegir llibres a l'alumnat dels col·legis de Dénia.

 

La finalitat d'esta activitat és animar a les persones majors a convertir-se per un dia, en contacontes per un dia per a les xiquetes i els xiquets de Dénia. “Es tracta d'una activitat intergeneracional i de foment de la lectura, que també volem que servisca per a recuperar els contes més populars, que coneixen els nostres avis. És una manera molt especial de celebrar un dia tan bonic dedicat als llibres, ha destacat Marta Gascó, la regidora del Major.

 

Totes aquelles persones que vulguen participar en la iniciativa “Els contes dels iaios”, s'han d'inscriure des de hui, 16 d'abril, fins al 22 d'abril en

l'Oficina del Major del Centre Social (en horari de 9 a 13 i de 17 a 19 h).

 

Les voluntàries i voluntaris es desplaçaran el 23 d'abril als col·legis de la ciutat per a llegir contes als més xicotets. De moment, la Regidoria del Major ha confirmat la participació del col·legi Vessanes en l'activitat, i les “iaies” i “iaios” lectors acudiran el dimarts 23 d'abril, a les 10.30 hores, a eixe centre a llegir contes a l'alumnat. L'activitat s'ha oferit a la resta d'escoles del municipi.

 

Banc de llibres en el Centre Social

 

El Dia del Llibre s'obrirà també un nou espai dedicat als llibres. A la sala polivalent de la planta baixa del Centre Social, s'instal·larà una prestatgeria per a posar en marxa un 'banc de llibres', un sistema d'intercanvi, reposició i de reutilització de llibres per a benefici de les persones majors. "Algunes persones fa temps que ens demanen que habilitem un lloc on poder deixar llibres ja llegits i agafar uns altres", ha explicat Marta Gascó.

Altres notícies

imprimir