Actualitat

Dénia organitza la segona edició del Concurs d'Aparadorisme de Primavera

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Dénia, a través de Creama, organitza la segona edició del Concurs d'Aparadors de Primavera, activitat dirigida als comerços de la ciutat. L'objectiu d'esta actuació, segons la regidora de Comerç, María José García, “és la dinamització comercial de Dénia, per a incentivar i premiar als comerciants, i ajudar així a la competitivitat del sector”. La temàtica del concurs és la primavera.

 

Els comerços que es vulguen adherir a la iniciativa hauran de tindre els seus aparadors decorats amb motius florals i/o primaverals, entre el 22 d'abril i el 5 de maig. El jurat del concurs, compost per la regidora de Comerç, una o un tècnic de l'Oficina d'Estratègies i una persona especialista en floristeria o en decoració, concedirà un primer, segon i tercer premi, valorats cadascun d'ells en 1.000€, 750€, i 500€ respectivament. Al que cal sumar 3 premis del públic, que votarà la ciutadania en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Dénia, dotats cadascun de 250€.

 

En la primera edició que va tindre lloc la primavera d'any passat, es van inscriure 78 establiments en el concurs d'aparadors.

 

Els establiments interessats a participar en la segona edició del concurs d'aparadors de primavera hauran d'inscriure's presentant una instància general a través en la seu electrònica, dirigida a servicis econòmics i especificant la seua participació en el concurs d'Aparadors de Primavera, entre els dies 27 de març i 11 d'abril, a través d'este enllaç

Altres notícies

imprimir