Actualitat

La Regidoria del Major i Creama Dénia treballen junts en un programa intergeneracional d’intercanvi de coneixements i experiències

Les Regidories del Major i de Creama han treballat de manera coordinada per a llançar una proposta intergeneracional en què les persones majors i els joves que conformen l’alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) de Creama compartiran coneixements i experiències en diferents tallers organitzats per als mesos pròxims. D’esta manera, es complixen les directrius del Pla de ciutat amigable del major, que apunten a la realització d’accions en què les persones majors es relacionen amb les joves i, d’altra banda, l’alumnat dels programes formatius de Creama Dénia tenen l’oportunitat de posar en pràctica allò que han aprés durant el curs.

 

S’han programat cinc tallers al llarg del mes d’abril i un altre a juny, en horari de matí i en tres localitzacions diferents: el centre de barri Oest, el Centre Social i Torrecremada. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar, des de hui, en l’oficina de la Regidoria del Major (Centre Social), de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 17 a 19 hores.

 

El calendari de tallers és el següent:

 

 

Dijous 11 i divendres 12 d’abril

Taller per a treballar espart i palma. Joves i majors aprenen junts sobre la historia d’esta tradició, prepararan el material i elaboraran cistelles, de la mà de Lolita, dona artesana d’Orba.

De 10.30 a 14 hores, parc de Torrecremada.

 

Divendres 12 d’abril

Taller de nusos mariners, impartit per alumnat del PFCB d’Activitats auxiliars i de suport al buc en port.

De 9.30 a 10.30 hores, centre de barri Oest.

 

Divendres 19 d’abril

Taller de zumba, impartit per alumnat del PFCB d’Esports.

De 9.30 a 10.30 hores, centre de barri Oest.

 

Taller de TikTok, a càrrec d’alumnat del programa formatiu de Comerç.

De 9.30 a 10.30 hores, Centre Social.

 

Dilluns 22 i dimecres 24 d’abril

Taller d'interacció de noves tecnologies entre joves i majors. Intercanvi entre l’alumnat del PFCB de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics i alumnat del taller d’Informàtica de les Aules de la Tercera Edat de Dénia.

De 10 a 11.30 hores, Centre Social

 

Divendres 14 de juny

Taller de nius per a ocells, impartit per l’alumnat del PFCB de conservació i millora de muntanyes.

De 9 a 13 hores, parc de Torrecremada.

 

 

 

Altres notícies

imprimir