Actualitat

Finalitza la deliberació del jurat del concurs de projectes per al solar de Marquès de Campo

Divendres es va reunir el jurat del concurs de projectes per a convertir el solar del carrer de Marqués de Campo en un parc públic i zona verda, certamen convocat per l'Ajuntament de Dénia amb l'assessorament i la col·laboració del Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant (CTAA ).

La presentació de propostes va finalitzar el passat 3 d'agost i divendres, 17 de setembre, a la Biblioteca de Dénia, els membres del jurat van obrir i revisar els 15 projectes presentats.

L'actuació compta amb un pressupost d'execució material de 350.000 € i el guanyador del concurs serà premiat amb la redacció del projecte i la posterior direcció tècnica, amb uns honoraris de 31.500 €, a més de 3.000 € pel primer lloc del certamen.

També rebran premis el segon i tercer classificats, amb quantitats de 2.000 i 1.000 €, respectivament.

El jurat està integrat per Cristina Valls, arquitecta i membre de la Junta de Govern del CTAA; Ignacio Martínez-Ridruejo, especialista en paisatgisme designat pel CTAA; Nacho Díez, enginyer agrònom i paisatgista; Luís Martínez, arquitecte municipal; i Vicent Grimalt, alcalde de Dénia.

El jurat elevarà ara l'acta de la deliberació a la Secretaria de l'ajuntament per a prosseguir amb el procés.

Altres notícies

imprimir