Actualitat

'Esculturas frente al mar' torna al passeig del port esportiu Marina de Dénia

L'Ajuntament de Dénia col·labora un any més amb la iniciativa Esculturas frente al mar de la Marina de Dénia: un projecte, que enguany compleix tres edicions, que té com a doble objectiu donar impuls als artistes més pròxims, tot i que la convocatòria s'ha obert ja a l'àmbit nacional i internacional, i acostar l'art al públic en general.

L'exposició, que fins a mitjan octubre es pot visitar al passeig del port esportiu, és una selecció de les obres presentades a concurs en dos categories: gran i petit format. Un total de 9 obres mostrades al passeig, més unes altres 5 que acull la galeria d'art de Marina de Dénia.

Durant la inauguració de la mostra, l'alcalde, Vicent Grimalt, ha destacat que "Dénia té molt d'obra d'art, amb paisatges admirables com els que es poden veure des del passeig de la Marina de Dénia, un lloc on la integració de les escultures amb la mar i el Montgó de fons resulta perfecta". Així mateix, ha insistit en la necessitat, més imperiosa que mai pel context de pandèmia que encara vivim, d'oferir a veïnat i visitants alternatives culturals a l'aire lliure. 

L'Ajuntament de Dénia contribueix a aquesta cita cultural amb l'edició del catàleg de l'exposició.

En breu, es farà públic el nom de l'escultura guanyadora del certamen.

Altres notícies

imprimir