Actualitat

La Biblioteca de Dénia organitza activitats per a totes les edats amb motiu del Dia del Llibre

La Biblioteca Pública Municipal de Dénia ha représ ja la programació amb públic i, amb motiu del Dia del Llibre (23 d’abril), ha organitzat un munt d’activitats per a gent gran i menuda. Seguint la normativa per a evitar la propagació de la COVID19, les activitats tenen l’aforament de públic limitat i per a participar-hi cal fer una inscripció prèvia al telèfon 96 578 36 65 o al correu biblioteca@ayto-denia.es.

La programació comença dissabte 17 d’abril, a les 12 del migdia, amb l’espectacle La maleta dels contes del contacontes infantil Óscar Mora.

Divendres 23 d’abril, a les 19.30 hores, hi haurà contacontes per a adults, amb Domingo Chinchilla i la història Joana la Sajona. A més, durant la jornada, els usuaris de les biblioteques de Dénia que presten material rebran l’obsequi d’una bossa de cotó amb un disseny especial.

El dissabte 24, a les 12 hores, tornen els contacontes infantils amb l’espectacle musical Els músics de Bremen conduït pel Sr. Tomaca.

Esta programació especial del Dia del Llibre es tanca el divendres 30 d’abril, amb un recital comentat del llibre Sempre és tard (Edicions Proa, 2020) de Maria Josep Escrivà. L’obra és guanyadora del Premi Miquel de Palol de poesia de Girona.

 

Altres notícies

imprimir