Actualitat

Trenta joves gaudeixen d'activitats d'oci alternatiu al campus de Pasqua gratuït organitzat per l’Ajuntament de Dénia

L’Ajuntament de Dénia, a través de les regidories d'Educació i Joventut, ha organitzat, del 5 al 9 d'abril, un campus de Pasqua gratuït per a joves de 12 a 16 anys.

 

L'objectiu de l'activitat ha sigut oferir propostes alternatives i saludables d'oci als joves, alhora  que contribuir de manera pràctica a la conciliació de la vida laboral i familiar del seu entorn durant aquest període de vacances.

 

El campus de Pasqua "Per a tu" ha sigut desenvolupat pels professionals de SOMOS - Educació i Oci, que han dissenyat activitats diverses, vivencials, dinàmiques i fresques relacionades amb les habilitats socials, les emocions, els valors, l'autoconeixement, la creativitat i l'educació afectiu-sexual.

 

A causa de les vacunacions contra la COVID-19 que s'han dut a terme en les instal·lacions de Joventut de ronda de les Muralles, el campus s'ha celebrat en el Centre Social. Han participat un total de 30 adolescents. Per normativa sanitària, els participants s'han dividit en tres grups de 10, guardant totes les mesures higienicosanitàries necessàries.

 

 

Altres notícies

imprimir