Actualitat

Visita al Reial Club Nàutic i el Pòsit, que cedeixen les instal·lacions per a impartir el programa formatiu d’activitats auxiliars i de suport al buc en port de Creama Dénia

La regidora de Creama, Sandra Gertrúdix, ha visitat les instal·lacions del Reial Club Nàutic i del Pòsit de Dénia, on l’alumnat del programa formatiu de qualificació bàsica d’activitats auxiliars i de suport al buc en port desenvolupa les classes.

Gertrúdix, acompanyada per la gerent del consorci comarcal, Rosario Donderis, ha volgut agrair als màxims responsables d’estes entitats, Jaime Portolés, president del Nàutic, i Juan Antonio Sepulcre, patró major de la Confraria de pescadors de Dénia, la cessió gratuïta i desinteressada de les seues instal·lacions per a impartir esta acció formativa, dirigida a joves menors de 21 anys, que gestiona Creama Dénia.

Al Reial Club Nàutic, l’alumnat rep classes teòriques en aula i també realitza pràctiques als pantalans. D’altra banda, en el pòsit desenvolupen tasques pràctiques com el manteniment de vaixells o la reparació d’instrumental. 

Altres notícies

imprimir