Actualitat

L'alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica de Creama Dénia comença les classes en modalitat presencial

Els tres programes formatius de qualificació bàsica que gestiona i imparteix Creama Dénia es van presentar la setmana passada. Enguany, per raons de seguretat, s'han realitzat les presentacions de cada programa per separat, amb l'assistència de la regidora de Creama Dénia, Sandra Gertrúdix, l'equip docent i, per descomptat, l'alumnat de cada grup.

La Conselleria d'Educació ha concedit una subvenció total de 121.219,2 euros per a desenvolupar aquests tres programes, que finalitzaran el 23 de juny de 2021.

En total s'ofereixen 45 places, distribuïdes en 15 places per cada programa. El programa “Activitats auxiliars de comerç” té totes les places cobertes. Sí que queden vacants, en canvi, en els programes “Activitats auxiliars de conservació i millora de muntanyes” i “Activitats auxiliars de vaixell en port”.  Si alguna persona està interessada a matricular-se, ha de posar-se en contacte telefònic amb Creama Dénia (96 642 37 04).

Les classes han començat en modalitat cent per cent presencial, guardant el protocol COVID per a espais educatius. No obstant això, l'equip docent ha previst altres escenaris possibles en funció l'evolució de la crisi sanitària. En cas que s'hagen de realitzar intervals de formació presencial i a distància, s'ha consultat a l'alumnat sobre els mitjans tecnològics amb els quals compta cadascun per a, si fora necessari, poder organitzar les classes. Finalment, s'ha previst també una situació similar a la que es va viure a partir de març amb el confinament, per a la qual l'equip docent ja compta amb els recursos i metodologies que van possibilitar a l'inici de la pandèmia que els programes del curs passat no s'interromperen i l'acció formativa continuara completament en línia.

Altres notícies

imprimir