Actualitat

El curs a Llunàtics i Dinàmics comença l’1 d’octubre amb menys ràtio d’alumnat per aula i mesures de seguretat sanitària

L’1 d’octubre comença  el curs 2020-2021 dels programes Llunàtics i Dinàmics de la Regidoria de Joventut. Fins a hui, s’hi han matriculat 538 persones, a les quals la regidoria agraeix la confiança dipositada en l’organització, tenint en compte este context tan atípic.

En el programa Llunàtics es posen en marxa els cursos següents, dirigits a alumnat de 3 a 16 anys:  hip hop; aikido junior; reforç  escolar; dansa clàssica mini; dansa clàssica mitjà; aikido mitjà; ceràmica i circ.  No obstant, en base a la dinàmica dels anys anteriors, es preveu que el nombre d’inscripcions durant les primeres setmanes d'octubre, quan s'estableixen les rutines del curs acadèmic per als més joves de la casa, augmente. Pel que fa a Dinàmics, amb oferta per a alumnat a partir dels 16 anys, comença el curs a octubre amb 31 tallers de les disciplines següents: zumba; ioga; pilates; pilates terapèutic; aikido; patchwork; tall i confecció; ceràmica; tai-txi i balls llatins.

Atesa la situació actual, des de la Regidoria de Joventut s’ofereixen estos programes de Llunàtics i Dinàmics amb una baixada de la ràtio d’alumnes per classe, així com amb les mesures adoptades per a garantir una major seguretat dels participants (presa de temperatura en l’entrada a les instal·lacions, gel hidroalcohòlic a l’entrada i en els espais comuns i en classe, dispensadors de paper en les aules, i desinfecció  i ventilació dels espais entre classe i classe).

Les matrícules continuen obertes en molts cursos i horaris que encara no han arribat al mínim per a poder impartir-se, como és el cas de pintura, informàtica, Bollywood, flamenc, guitarra, mindfulness o anglès. No es descarta la seua obertura al mes de novembre o tan prompte com s’arribe al mínim de matriculats requerit. 

Llunàtics i Dinàmics també oferiran cursos a la Xara i Jesús Pobre, la qual cosa permetrà poder oferir opcions als seus habitants, indistintament de si volen també optar a l'oferta que s'origina a Dénia.

Altres notícies

imprimir