Actualitat

Les Aules de la Tercera Edat reprendran les classes a l'octubre amb reducció d'aforaments a la meitat

El període de preinscripció per al nou curs s'obri el 24 d'agost

Les Aules de la Tercera Edat ja han llançat l'oferta d'activitats per al nou curs 2020-2021, que es desenvoluparan amb mesures especials adaptades a la situació sanitària excepcional:
- Els aforaments en totes les classes es redueixen a la meitat.
- Tant per a la confirmació de la preinscripció de juny com per a la matriculació de places lliures cal sol·licitar cita prèvia, telefonant al 96 642 61 65 (a partir del 17 d'agost, en horari d'oficina de 9 a 13 h).
 
Els períodes per a formalitzar la matrícula són els següents:
- Confirmació de matrícula de juny: del 24 d'agost al 25 de setembre.
- Matriculació en places lliures: del 7 al 18 de setembre.
      
Com sempre, s'han programat tallers a Dénia, la Xara (gimnàstica de manteniment i informàtica) i Jesús Pobre (boixets, pilates i informàtica). En el cas de Dénia, activitats descentralitzades en diferents barris de la ciutat, al Centre Social, al Centre de Barri de l'Oest i en Torrecremada (tallers de vidrieria i ceràmica).
 
L'oferta inclou les activitats ja consolidades: les orientades a millorar la condició física, com ioga, ball, sevillanes, tai-txi-txi-kung-chen, gimnàstica aeròbica, esquena sana, pilates, gimnàstica postural; activitats artístiques i creatives, entre les quals hi ha patchwork, habilitats creatives, boixets, pintura, vidrieria, ceràmica; i unes altres activitats d'humanitats, com història de l'art, teatre, tècniques de memòria, el club de lectura, informàtica, anglès, psicologia, etc.
 
Els requisits per a apuntar-se a les Aules de la Tercera Edat són: estar empadronat a Dénia, tindre 55 anys o més, estar jubilat o ser pensionista i presentar-hi el DNI, NIE o passaport.
 
Per a qualsevol informació, l'Oficina del Major, al Centre Social, obri de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, per a qualsevol consulta.
 
La informació actualitzada sobre les Aules de la Tercera Edat la podeu seguir a través de la pàgina de Facebook @ Aulas3Edad o sol·licitar-la per telèfon (96 642 61 65) o correu electrònic (majors@ayto-denia.es).

Altres notícies

imprimir