El projectes més votats s'executaran fins a invertir-hi els 300.000 € amb què s'ha dotat aquesta edició del procés participatiu

El projecte "Il·luminació en 14 punts de llum del barri Montgó", el més votat dels Pressupostos Participatius 2021

En segon i tercer lloc, per nombre de vots, han quedat les propostes "Tirolines infantils al Bosc de Diana" i "Renovació del passeig de la Marineta Cassiana"

Ahir, 9 d'agost, es va tancar la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2021, amb 15 projectes finalistes seleccionats, valorant-ne la viabilitat i necessitat, d'entre els 64 presentats per la ciutadania. La proposta guanyadora, amb 151 vots del total de 624 arreplegats, és "Il·luminació en 14 punts de llum del barri Montgó", proposta que vol millorar la seguretat per a vianants i vehicles en aquesta zona de la ciutat.

Per nombre de vots, els següents projectes que més acceptació han rebut per part de la ciutadania són: "Tirolines infantils al Bosc de Diana" (150 vots) i "Renovació del passeig de la Marineta Cassiana" (82 vots).

Completen la llista:
4- Canvi de les lluminàries dels carrers de Patricio Ferrándiz i de Sagunt per unes altres de tecnologia led: 41 vots
5- Soterrament dels contenidors del fem en el nucli històric: 38
6- Renovació de les voreres de la plaça de Jaume I: 33 vots
7- Renovació de voreres als carrers de les Marines, Hort, Alberto Sentí, Escullera i Dr. Fleming, del barri de Baix la Mar: 32 vots
8- Canvi de lluminàries de la CV-725 per unes altres de tecnologia led: 25 vots
9- Recuperar la vorera del C/Rap de Les Marines: 20 vots
10- Parc gossos en les Marines: 16 vots
11- Asfaltat del camí del Saladar: 12 vots
12- Il·luminació de la façana principal de l'Ajuntament amb tecnología led: 8 vots
13- Substitució de lluminàries als carrers Nou, Sant Antoni i Desemparats per altres de tecnologia led: 7 vots
14- Marquesines en les parades d’autobús de la urbanització La Alberca, de les Marines: 4 vots
15- Renovació de voreres en la plaça de Jorge Juan: 1 vot

Les propostes ciutadanes es van presentar entre el 8 d'abril i el 31 de maig, només de manera telemàtica en la web http://participadenia.es/, degut a la situació excepcional derivada de la crisi sanitària. També les votacions s'han fet, exclusivament, a través de la web.

Enguany, com a novetat, es va suprimir la presentació de propostes per barris, ja que s'ha comprovat que les peticions de millores per zones de la ciutat es canalitzen millor a través de les reunions de barri mensuals. Així que en aquesta edició tots els projectes corresponen a projectes de ciutat.

D'aquesta llista ordenada per nombre de vots s'executaran actuacions fins a completar el total del pressupost assignat per a 2021, que ascendeix a 300.000 €. És a dir, no s'executarà només un projecte, sinó tants com el pressupost permeta. En aquesta quarta edició dels Pressupostos Participatius la partida pressupostària s’ha incrementat en 50.000 €.

Altres notícies

imprimir