Actualitat

Lliurament de diplomes del XIX Curs de formació de conductors de ciclomotor

L'alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor de Protecció Ciutadana, Javier Scotto, han assistit hui a la clausura i lliurament de diplomes de la XIX edició del Curs de formació de conductors de ciclomotor que organitza el departament d'Educació Viària de la Policia Local de Dénia i coordinen l'agent Manuel Moreno Mas i l'oficial Juan José Bordes Vidal.
 
Han participat en aquesta edició del curs, impartit del 15 de juliol fins hui, un total de 35 joves entre 14 i 16 anys, que han rebut formació teòrica a les aules de la Casa de Cultura, combinades amb classes pràctiques oferides per les autoescoles Marquesado, Guillem, Montgó, Juanvi, Más Fàcil, V de Victoria i Poveda, col·laboradores del curs.
 
Han col·laborat també l'assemblea local de la Creu Roja de Dénia; Salvador Climent Olmedo, de l'associació de lesionats medul·lars ASPAYM, Juan José Sala Soler, tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de Dénia (UPCCA), l'editorial Etrasa i la DGT, la fàbrica de cascos NZI, de Iecla (Múrcia), que ha donat el casc integral que s'ha sortejat hui entre l'alumnat del curs, i el taller Motos Quirro, que a més de material, ha entregat un casc integral per a l'alumnat i reconeixements per als ponents.
 
L'acte de hui ha servit per a acomiadar a l'agent Manuel Moreno, impulsor d'aquest curs i persona que ha portat el departament d'Educació Viària des del seu inici, davant la seua imminent jubilació. Moreno ha rebut l'agraïment i reconeixement de tots els assistents i passa el testimoni del departament a l'oficial Juan José Bordes.

Altres notícies

imprimir