Actualitat

L’Ajuntament de Dénia contractarà deu persones desocupades amb subvencions concedides pel LABORA

L’Ajuntament de Dénia ha obtingut del LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) una subvenció de 120.431.26 euros dins del programa Emcorp per a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys que estiguen inscrites com a demandants d’ocupació en l’Espai Labora.

L’ajuda concedida es destinarà a la contractació de quatre persones per a cobrir els perfils següents: un oficial segon de pintura per a la brigada municipal d’obres; un auxiliar administratiu per a la Policia Local; un auxiliar per a la residència Santa Llúcia i un administratiu per al departament de Serveis Socials.

Creama Dénia, entitat a la qual l’Ajuntament de Dénia encomana la gestió de la sol·licitud de les subvencions i la posterior posada en marxa del procés, iniciarà la selecció del personal el mes de setembre vinent. La data límit perquè les persones contractades amb les ajudes del Emcorp comencen a treballar a l’Ajuntament de Dénia és l’1 de novembre de 2020.

L’Ajuntament de Dénia ha aconseguit este 2020 una altra ajuda del LABORA, per import de 104.822,61 euros, emmarcada en el programa Emerge de subvencions d’iniciativa social destinades a que les corporacions locals contracten persones desocupades per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal.

Amb este pressupost, el consistori denier contractarà sis persones, dos capatassos i quatre peons, per a realitzar treballs que afavorisquen la intervenció dels mitjans d’extinció en cas d’incendi forestal a l’EATIM de Jesús Pobre.

Altres notícies

imprimir