Actualitat

Dénia inicia hui les tasques de vigilància forestal en el terme municipal

L'Ajuntament de Dénia inicia hui, 1 de juny, el servei de prevenció i vigilància forestal en el terme municipal. Sota la coordinació de la Regidoria de Protecció Ciutadana, un equip de 12 persones voluntàries de Protecció Civil farà les tasques de vigilància, alternant-se cada dia en grups de sis persones. Aquestes tasques es complementaran amb la vigilància que realitze el voluntariat d'Acif.

Els voluntaris vigilaran tota la cara nord del parc natural fins a Jesús Pobre i s'apostaran també al castell de Dénia, des d'on aconsegueixen un ampli camp de visió.

El servei es prestarà diàriament, en horari de 15 a 21 hores, fins al mes d'octubre.

En Jesús Pobre, zona especialment sensible als incendis, s'ha realitzat un cinturó de prevenció d'uns 4 metres d'ample al voltant de la zona urbana forestal de Los Lagos, seguint el marcat en el pla de prevenció de medi ambient de l'Ajuntament de Dénia. Els treballs per a habilitar aquestes franges de salvaguarda han sigut realitzats per per peons forestals contractats a través d'una subvenció de la Direcció General de Seguretat i Emergències.

 

Altres notícies

imprimir