Actualitat

La Regidoria de Prevenció d'Addiccions sol·licita la participació de la ciutadania per a buscar el lema de la campanya del Dia mundial sense tabac d'enguany

La Regidoria de Prevenció d’Addiccions, a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), promou un any més, i en van díhuit, la campanya del 31 de maig, Dia mundial sense tabac.

Enguany, a causa de les circumstàncies esdevingudes de la situació provocada per la COVID-19, s’ha fet una proposta innovadora que, sota el lema "Ens ajudes?", té com a objectiu involucrar la ciutadania i animar-la a crear un eslògan per a la campanya 2020. De totes les propostes rebudes, se'n seleccionarà una perquè represente la commemoració del Dia mundial sense tabac a Dénia d'enguany.

La participació és ben senzilla: cal pensar un eslògan per a previndre el consum de tabac, enfocat en positiu, i enviar-lo per missatge privat a l'Instagram o al Facebook de la UPCCA de Dénia (@upccadenia). El missatge que es vol transmetre, de manera genèrica, és que la prevenció és la millor ferramenta per a evitar el consum.

La regidora de Prevenció d'Addiccions, Melani Ivars, anima tothom a participar-hi en la iniciativa i recorda que "tots els qui formem part de la societat podem fer la nostra contribució per a fomentar la prevenció en matèria d'addiccions, en este cas, del tabac".

Altres notícies

imprimir