Actualitat

L'alumnat del programa “Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes” de Creama Dénia realitza un inventari de les espècies del jardí de Torrecremada

L'alumnat que participa en la primera edició del programa formatiu de qualificació bàsica “Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes” que duu a terme Creama Dénia ha començat a treballar en la realització d'un inventari de les espècies que poblen el jardí de Torrecremada.

L'alumnat, a part del mòdul de “Manteniment de jardins i zones verdes”, que pot donar opció a treballar en jardineria, rep la major part de la formació vinculada a la sostenibilitat ambiental, amb mòduls de silvicultura i plagues i de repoblació i infraestructures forestals.

Dins de la seua formació, l'alumnat està aprenent a identificar i classificar les diferents espècies arbòries, autòctones i exòtiques, que formen part del jardí de Torrecremada amb l'objectiu addicional de contribuir a la cultura científica de la ciutadania, posant a la disposició de la població un herbari amb exemplars i informació de les espècies inventariades.

Aquest inventari és una eina útil que no s'havia realitzat amb anterioritat al jardí i ha sigut una iniciativa que pretén visibilitzar la diversitat d'espècies del nostre entorn i convidar als ciutadans al seu reconeixement. Així mateix, aquesta activitat s'engloba dins d'un projecte més ampli que contempla la col·locació d'etiquetes de fusta que identifiquen a les espècies més representatives d'aquest espai i ajuden els visitants a reconéixer-les.

Altres notícies

imprimir