Actualitat

Justícia confirma la creació d’un gabinet psicosocial i una unitat de valoració integral a Dénia

L’alcalde, Vicent Grimalt, i els regidors Óscar Mengual i Javier Scotto, s'han reunit amb la directora general de Justícia, Verónica López, per a abordar la posada en funcionament del Jutjat de 1a Instància número 6 de Dénia i altres serveis dependents de la Conselleria de Justícia. La directora general va confirmar la previsió de crear este nou jutjat alhora que va avançar que no hi està contemplat en els pressupostos de 2020, per la qual cosa hi haurà que esperar, almenys, a l'exercici pròxim. 

En la reunió, a la qual també van assistir la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, Pilar de la Oliva, i la jutgessa degana de Dénia, Marisa Fayos, es va plantejar la possibilitat d’aprofitar l’espai previst per a ubicar el sisé jutjat per a posar en funcionament a Dénia un gabinet psicosocial i una unitat de valoració integral per a víctimes de violència de gènere, que evitaria a les persones implicades desplaçar-se fins a Alacant, como es fa actualment.

També es va apuntar que quan es pose en marxa el Jutjat nº 6 es pot valorar que el gabinet psicosocial i la unitat de valoració integral compartisquen espai amb el nou Punt de Trobada Familiar al carrer dels Germans Gavilá Ferrer.

La directora general traslladarà totes estes propostes a la consellera Gabriela Bravo perquè es concreten en una pròxima visita a la ciutat.

Altres notícies

imprimir