Actualitat

Inauguració de l'exposició de treballs artístics dels residents de Santa Llúcia

El que va començar sent un taller experimental d'artteràpia amb un grup reduït de participants s'ha convertit en un hàbit i una afició per a molts residents de la residència Santa Llúcia. Des que en 2014 la psicòloga del centre, María Valiente, va començar a impartir aquests tallers, fins hui en dia, els residents han creat prop de 200 treballs artístics –dibuixos, aquarel·les, olis- “en els quals expressen els seus sentiments, les seues inquietuds i els seus desitjos”, segons indica la regidora de Polítiques del Major, Elisabet Cardona.

Cardona ha assistit aquest matí a la inauguració de l'exposició Arts Majors, una mostra d’uns 50 d'aquests treballs que s'ha organitzat amb motiu de la celebració del 40 aniversari de la residència.

Acompanyada per la psicòloga María Valiente, residents i personal del centre, Cardona ha realitzat un recorregut per l'exposició, que es pot visitar a la Casa de Cultura fins al pròxim 30 de novembre, i ha felicitat els residents i al personal de Santa Llúcia “pel magnífic treball realitzat”.

Altres notícies

imprimir