Actualitat

XV Ruta de Tapes Dénia

Del 24 d'octubre al 17 de novembre, els quaranta establiments participants oferiran tapa i beguda un preu de 3 euros

La 15a edició de la Ruta de Tapes Guia'm Dénia, que organitza Guia-ME Comunicació amb la col·laboració de Turisme Dénia i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), se celebra del 24 d'octubre al 17 de novembre pròxims amb la participació de 40 locals de restauració. Tots els restaurants i bars que participen serviran la tapa que han creat per a aquesta ruta amb consumició de vi, canya o vermut inclosa, al preu de 3 euros. Destaca en aquesta edició la col·laboració de la Denominació d'Origen Vins d'Alacant, que reforça l'aposta de l'organització pels nostres productors, per allò nostre.

La Ruta inclou premis tant per als locals participants com per als clients que la realitzen.
L'establiment que resulte guanyador en la votació del públic rebrà, a més d'una placa commemorativa entregada per Guia-ME, una estufa d'exterior model faló personalitzada per cortesia de l'empresa deniera Fuego Difusión. També se li obsequiarà amb un dinar o sopar degustació en el restaurant Mena.

En aquesta edició, com a novetat, l'establiment que presente la millor tapa triada per un jurat rebrà un premi de 300 euros en metàl·lic, per cortesia de GuíaME Comunicació.

El segon classificat obtindrà la placa commemorativa de Guia-ME i una nit d'hotel, amb sopar i desdejuni a l'hotel La Font d’Alcalà, d'Alcalà de la Jovada.

Així mateix, s'atorgarà el premi Aehtma a l'establiment que elabore la millor tapa triada per un jurat tècnic, consistent en una placa commemorativa i una experiència gastronòmica d'alta cuina per a dues persones.

Turisme Dénia entregarà, com és habitual, una placa commemorativa a l'establiment amb la millor tapa elaborada amb producte autòcton.

La Ruta de Tapes premia també al públic participant sortejant diversos premis entre els qui hagen emplenat i entregat el seu passaport de valoració amb un mínim de 15 tapes puntuades. Els premis del sorteig són un sopar de tapeig per a dues persones en els restaurants que hagen obtingut el primer i segon premi de la ruta, en el local premiat per Aehtma i en l'establiment guanyador del premi de Turisme Dénia. A més, Aehtma sortejarà una nit d'hotel amb sopar i desdejuni per a dues persones a l'hotel Les Rotes.

I continuant amb els premis per als participants, per cortesia de la penya gastronòmica “La cata” se sortejarà una cistella gurmet amb productes de la terra i, entre els ruteros que hagen puntuat les 40 tapes de la Ruta a través de l'App “Rutappa”, se sortejarà una targeta regal del centre comercial Portal de la Marina per valor de 500 euros.

Els establiments que participen en aquesta XV Ruta de Tapes de Dénia són: Bavaria Braü, Black Market BBQ, Bodegas Galiana, Bonanotte, Ca Tona, Canela Cafetería, Casa Benjamín, Di Vino, El Cantó, El Comercio, El Convent, El Jamonal de Ramonet, El Marino Port, El Mosset, El Rincón de Montava, Entrearomas, Havannah, La Cova Tallà, La Cuarentena, La Cuina de Pepa, La Glorieta, La Latería, La Mar de Chula, La Sabrosa Taquería, La Traviesa, La Xerna del Mar, Lizarrán, Més que Tapes, Movida Dénia, Mr. Fisher, Pointer, Sushiber, Taberna Senieta, Tasca Eulalia, Tasca La Carme, Tasca Les Monges, Tempura Bar & Grill, The Railway Tavern, Toma Jamón i Txoko Bar.

 

Altres notícies

imprimir