Actualitat

Vint-i-cinc companyies i una trentena de propostes per al desé aniversari de Circarte

El festival arriba a Dénia el 28 de setembre


Hui s'ha presentat en roda de premsa, celebrada en el Teatre Arniches d'Alacant, la desena edició de Circarte, que tindrà lloc del 13 al 29 de setembre de 2019 en sis municipis de la província d'Alacant.

La desena edició de Circarte té preparada una trentena de propostes entre espectacles, tallers i activitats paral·leles de la mà de vint-i-cinc companyies i col·lectius procedents d'Alacant, Múrcia, Andalusia, Madrid, Galícia, Castella, Saragossa, León, França, UK, Holanda o Bèlgica. Quasi tres setmanes repletes d'espectacles i activitats paral·leles, que arrancaran al Campello el dia 13 i continuaran a Alacant, Sant Joan d'Alacant, Mutxamel, Sant Vicent del Raspeig i Dénia fins al 29 de setembre.

“És una gran satisfacció haver iniciat aquest projecte, en els seus inicis xicotet, autogestionat i gràcies al voluntariat, i arribar a ser, hui dia, un festival de referència i representatiu del circ, almenys a la província d'Alacant, amb 6 municipis implicats, 25 companyies, uns 60 artistes i 3 caps de setmana”, ha declarat Lomi Szil, director artístic del Festival Circarte.

Szil ha reflexionat també sobre les dificultats trobades al llarg de deu anys i la seua obstinació per aconseguir unes condicions dignes tant per a artistes com per a l'equip, als qui ha agraït el seu suport i confiança en el projecte.

Circarte a Dénia

Per segon any consecutiu, Dénia és seu del festival Circarte, que arribarà a la ciutat la vesprada del dissabte 28 de setembre amb dos espectacles de circ contemporani. La primera cita serà l'espectacle “RAR” de la companyia Balusca, que es podrà veure al carrer La Via a les 19 hores, amb accés lliure.


El festival continuarà amb l'espectacle “Aware” de la companyia Alodeyá Circ-dansa, guanyador de diversos premis. "Aware", concepte japonés que parla de la bellesa i la importància de l'efímer, se serveix de la acrodança, la corda fluixa, el masteler xinés i els malabars, en combinació amb la música en directe, per a contar històries de trobades i desacords.

“Aware” es podrà veure a l'auditori del Centre Social a les 20.30h prèvia reserva d'entrada a través de la pàgina web del Festival.

Tota la informació relativa a companyies, espais i entrades es pot consultar en la pàgina web www.circarte.com i en les xarxes socials de Facebook, Instagram o Twitter.
 

Altres notícies

imprimir