Actualitat

Els ciberriscos i l’ús de les noves tecnologies centren la temàtica dels tallers ‘Educant en el present’ que organitza Prevenció d’Addiccions

La Regidoria de Prevenció d’Addiccions, a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) de l’Ajuntament de Dénia, comença a programar les activitats per al curs que ara s’inicia, centrades en la prevenció escolar i familiar.

Per quart any consecutiu s’ha organitzat la iniciativa Educant en el present. Sota aquest títol es vol posar l’atenció en la importància que té l’educació dels més joves per tal d’evitar problemes relacionats amb conductes de risc. I no solament posant la mirada en el futur, sinó també actuant en el present i començant ja a solucionar problemàtiques que sorgeixen en relació als fills i filles per a evitar problemes en el futur.

Esta nova edició d’Educant en el present consta de dos tallers dirigits a mares, pares, famílies, docents i altres professionals, que s’impartiran els dies 18 i 25 de setembre, a partir de les 20 hores, en el saló d’actes de la Casa de Cultura de Dénia.

El taller del dia 18 de setembre porta per títol “Identificant els ciberriscos. Pautes d’actuació i aspectes legals” i estarà impartit per Caterina de Francisco Mallo, delegada de Participació Ciutadana de la comissaria del Cos de la Policia Nacional a Dénia, especialitzada en formació de joves en temes relatius a la seua seguretat en l’entorn escolar (assetjament, ciberseguretat) i diplomada en Ciències de l’Educació.

El dia 25 s’abordarà la temàtica “Educant en un ús responsable i segur de les noves tecnologies”. Inma Camacho Ferrer, psicòloga clínica, psicòloga de la Unitat de Conductes Addictives (UCA) de Dénia i màster en Drogodependències i altres Trastorns Addictius de la Universitat Alfonso X El Sabio, i Juanjo Sala Soler, psicòleg de la UPCCA Dénia, psicòleg del Centre de Dia de Recolzament al Tractament d’Addiccions de la Fundació AEPA en Dénia i de l’associació ACOMAAD, màster en Gestió Familiar i amb especialització en Mediació (UV) i Conductes Addictives (UAB), són els professionals encarregats d’impartir este taller.

 

Altres notícies

imprimir