Actualitat

L’Ajuntament de Dénia comença el repartiment de claus de les bústies pluridomiciliàries instal·lades en el disseminat

 
L’Ajuntament de Dénia ha començat a entregar les claus de les bústies pluridomiciliàries a les persones que n’han adquirit. El repartiment es farà per fases, començant per la zona de Deveses I i II, on s’hi han instal·lat dos punts de bateries de bústies. Després es continuarà per la zona de Marines, amb cinc punts de bateries i, per últim, es farà en Rotes-Montgó, on s’han distribuït 9 punts.

Fins que no estiguen les claus d’una bateria completa entregades, Correus continuarà fent el repartiment individualitzat. En este sentit, l’Ajuntament de Dénia ha sol·licitat que este servei de repartiment es prorrogue fins al 31 d’octubre de 2019.

L’ajuntament és l’encarregat de la identificació i ordenació de les bústies. En cada una, col·locarà una etiqueta amb el carrer i número de l’habitatge, seguint les instruccions donades des de Correus.

A més, l’ajuntament comunicarà a cada persona interessada a partir de quina data pot passar a arreplegar la clau de la seua bústia per l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i li remetrà també una resolució amb les característiques de la concessió.

En total, han adquirit una bústia en estos blocs del disseminat vora 900 persones.



 

Altres notícies

imprimir