Actualitat

L’Ajuntament de Dénia llança una nova convocatòria de beques per al Màster en arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant

L’Ajuntament de Dénia ha preparat la convocatòria i les bases per a la concessió de dues beques per a cursar els estudis del Màster en arrossos i alta cuina mediterrània de la Universitat d'Alacant durant el curs acadèmic 2019/2020. Les bases han sigut aprovades aquesta setmana per la Junta de Govern i en els pròxims dies es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant. La dotació de cadascuna de les beques serà de 4.000 euros i es concediran a un aspirant de categoria júnior, d'edat igual o menor als 35 anys i amb 2 anys d'experiència laboral acreditada en l'àmbit de la restauració, hostaleria i/o gastronomia, i a un altre sènior, major de 35 anys i amb un mínim de 5 anys d'experiència laboral acreditada.

Poden optar a aquestes ajudes persones amb titulació en hostaleria o gastronomia, xefs amb formació en cuina que disposen de certificats de professionalitat nivell 2 o superior, alumnat que haja realitzat cicles formatius de formació professional de grau mitjà o superior en cuina i cuiners amb una àmplia experiència professional amb inquietuds per a renovar-se i adquirir nous coneixements. És requisit imprescindible per a ser beneficiari estar empadronat en un municipi de la Marina Alta, com a mínim des de fa 1 any a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria, i no estar gaudint d'una altra beca o ajuda de la mateixa categoria o anàloga finalitat. El període de gaudi de la beca serà des d'octubre de 2019 fins a juny de 2020.

El termini per a presentar les sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir de l'endemà de la data de publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP d'Alacant.

Les sol·licituds es presentaran per escrit en l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Dénia o telemàticament en la Seu Electrònica-OAC Virtual. Els impresos per a la sol·licitud de la beca estaran disponibles tant en l’OAC com en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Dénia.

La selecció de les persones candidates serà realitzada per una Comissió de Selecció nomenada pel rector de la Universitat d'Alacant.
 

Altres notícies

imprimir