Actualitat

Prevenció d’Addiccions desenvolupa una campanya durant la Festa Major de Dénia per a evitar el consum abusiu d’alcohol

“Beus?? Mesura-ho” es durà a terme en els discomòbils dels dies 11 i 12 a Torrecremada

La Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Polítiques Inclusives manté el compromís amb la prevenció dels consums abusius i dels riscos que s’hi associen i planteja diverses accions de caràcter informatiu i preventiu al llarg de l’any, englobades sota la marca “Amb 2 dits de front”, i que van adreçades a la població adolescent i juvenil en els propis escenaris d'oci.

Durant la Festa Major es desenvoluparà la campanya “Beus?? Mesura-ho” durant les discomòbils dels dies 11 i 12 de juliol que tindran lloc a l’esplanada de Torrecremada. Esta campanya pretén ensenyar els més joves a mesurar amb UBEs (Unitat de beguda estàndard) el consum que puguen fer d’alcohol. D’aquesta manera aprendran a evitar consums abusius i els riscos que comporten.

Personal de la UPCCA, acompanyat de persones voluntàries i col·laboradors formats en drogodependències, instal·laran un punt informatiu des del qual distribuiran cartells, díptics i guies de l’alcohol, a més de regals per a tots aquells joves que contesten a unes preguntes senzilles sobre el consum d’alcohol.
 

Altres notícies

imprimir