Actualitat

Creama Dénia obté subvenció de la Conselleria d'Educació per a desenvolupar dos nous programes formatius dirigits a joves de 16 a 21 anys

Creama Dénia augmentarà la seua oferta de programes formatius de qualificació bàsica per a joves de 16 a 21 anys en el curs 2019/2020. Als programes ja consolidats de “Serveis auxiliars de perruqueria i estètica” i “Activitats auxiliars de comerç”, en el nou curs se sumaran els de “Activitats auxiliars de suport en buc en port” i “Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes”, tots subvencionats al 100% per la Conselleria d'Educació. La suma de les quatre subvencions concedides per la conselleria per a dur a terme aquests programes formatius ascendeix a 147.147 euros.

En el programa de “Activitats auxiliars de suport en buc en port”, Creama Dénia compta amb el suport de les entitats públiques i privades vinculades al món marítim, nàutic i pesquer de la ciutat, que col·laboraran activament amb l'equip docent del programa perquè l'alumnat participant puga desenvolupar les seues pràctiques d'empresa amb elles.

Quant al curs de “Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes”, es comptarà amb la implicació de les entitats públiques i privades vinculades al sector forestal, de boscos i de jardineria mediterrània en general, que facilitaran les pràctiques de l'alumnat.

Els cursos començaran el 23 de setembre i finalitzaran al juny de 2020, amb un total de 960 hores lectives, que s'impartiran en horari de 8.30 a 14 hores.

Les persones interessades a cursar algun dels programes han de dirigir-se, a partir d'aquesta setmana, a les oficines de Creama Dénia, al carrer del Nou d’Octubre, entre les 9 i les 14 hores, per a formalitzar la matrícula. El nombre de places per programa està limitat a 15.
 

Altres notícies

imprimir