#pelsvalents

La Policia Local de Dénia s’adhereix a la campanya “Escuts solidaris” de lluita contra el càncer infantil

Des de hui es poden obtenir les insígnies als establiments i entitats col·laboradores per un donatiu mínim de 5 euros


La Policia Local de Dénia s’ha adherit a la campanya “Escuts solidaris” amb l’objectiu de contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil, convertint-se en la primera policia local de la Comunitat Valenciana a formar part d’esta iniciativa.

L’agent de la Policia Local impulsor de l’acció a Dénia, Juanjo Palacios, i el regidor de Protecció Ciutadana, Javier Scotto, han presentat hui esta campanya d’escuts solidaris sorgida a l’any 2017 al si de les policies locals de les poblacions catalanes de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Hostalric per a contribuir a recaptar fons per a la construcció del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center a Barcelona, el primer centre oncològic pediàtric d’Europa. Hui en dia, ja s’ha aconseguit l’adhesió de les policies locals de poblacions d’Andalusia, el País Basc, les Illes Balears i, des d’ara, la Comunitat Valenciana.

L’escut distintiu de la Policia Local de Dénia s’ha personalitzat afegint-li l’etiqueta #pelsvalents amb la qual s’identifica esta campanya que estan desenvolupant més de 150 cossos de policia local de tota Espanya. D’estos escuts termoadhesius s’han reproduït 1.000 exemplars, que es podran obtenir per un donatiu mínim de 5 euros en  els establiments col·laboradors de la campanya. L’associació Amunt contra el càncer també en col·labora en la distribució i, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, es busca també la implicació de la Junta Local Fallera i la Federació de Moros i Cristians, segons ha indicat Javier Scotto. A més, quan comence el nou curs escolar, es portarà la campanya als col·legis deniers.

Tots els diners que es recapten es destinaran, d’una banda, al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center per a investigació del càncer infantil i, d’altra, per a l’associació Niños con Cáncer Aspanion Comunitat Valenciana.

Javier Scotto ha destacat que esta campanya “és un exemple del treball de vessant assistencial i social que volem destacar de la Policia Local de Dénia”. En esta línia, ha subratllat que el canvi de denominació de la regidoria que encapçala de ‘Seguretat Ciutadana’ a l’actual ‘Protecció Ciutadana’ és una “declaració d’intencions” d’eixa voluntat “d’ampliar l’espectre de la seguretat” reforçant eixe component social i assistencial de la policia local.



 

Altres notícies

imprimir