Actualitat

Activitats de final de curs dels programes Llunàtics i Dinàmics de Joventut Dénia

Els programes Llunàtics i Dinàmics de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia celebren el final del curs 2018/2019 amb dues activitats obertes al públic en les quals l'alumnat mostrarà el treball que ha realitzat en els diferents tallers durant este any escolar.

En primer lloc, el dijous 13 de juny, a les 20 hores, s'inaugurarà en les instal·lacions de Joventut de la ronda de les Muralles, 42, una exposició de treballs dels tallers plàstics de tall i confecció, ceràmica, fotografia, pintura, còmic i patchwork. La instal·lació es completarà amb la projecció d'uns vídeos que ha preparat el professorat dels tallers de circ, aikido, jiu jitsu, pilates, ioga, anglés i zumba. La mostra romandrà oberta al públic fins al 27 de juny. L'horari de visites és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 17 a 21 hores.

D'altra banda, el dissabte 29 de juny, a partir de les 20.30 hores, al carrer de la Via, se celebrarà el festival de final de curs, amb la participació de l'alumnat de flamenc, sevillanes, dansa clàssica, hip-hop, street dance, taitxí, txikung, ball llatí i Bollywood.
Com a novetat, enguany el festival serà interpretat al complet en llenguatge de signes, gràcies a la col·laboració de Mª Eugenia Torrealba, professora del taller que s'ha impartit durant l'any.
Els programes Llunàtics i Dinàmics han tingut aquest curs 2018/2019 un total de 1.100 persones matriculades, que han pogut gaudir d'una oferta de 36 tallers.
 

Altres notícies

imprimir