Actualitat

L’obra del pintor alcudià Josep Ros es mostra al Centre d’Art l’Estació de Dénia

L’obra personalíssima del pintor valencià Josep Ros es mostra per primera vegada al públic denier en l’exposició És quan dorm que hi veig clar que s’inaugura esta vesprada al Centre d’Art l’Estació. Vint-i-huit olis en què l’autor no pretén mostrar imatges “amables ni agradables” i on “la ironia podria ser-ne el fil conductor”, tot amb la intenció, declarada per Ros, “que la gent puga tindre un diàleg amb les obres, encara que no les entenga”. Quadres basats en poemes com el de J.V. Foix que dóna títol a la mostra, però també en esdeveniments socials i polítics que han colpit l’artista, que creu en eixe lligam entre l’art i la realitat que ens envolta.

Josep Ros (l’Alcúdia, València, 1964) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i en Història de l’Art per la Universitat de València. Tot i que pinta des de la joventut, va començar a exposar obra fa a penes 10 anys. Ha treballat durant molt de temps al món de l’escenografia, cosa que es reflecteix als seus quadres en detalls com la importància que tenen els fons de les composicions, els diversos plans en què planteja l’escena o el colorit utilitzat.

En paraules del regidor de Cultura, Rafa Carrió, ”estem davant d’un artista diferent i novedós, l’obra del qual m’ha impressionat”.

A partir d’esta vesprada, i fins al 23 de juny, la mostra estarà oberta al públic al Centre d’Art l’Estació. 


 

Altres notícies

imprimir